2009. június 7., vasárnap

A vérszomjas szőke herceg - Prológus

A történetem nem kapcsolodik a Twilight köteteihez mivel Alice még csak most fog csatlakozni a Cullen családhoz. Minden a megszokott, van Bella (aki már vámpír) és Renesmee is... csak éppen most Jasper az aki egyedül van és várja az igazit. Ja és a legfontosabb Bella és Edward története NEM! Forks-ban ment végig. Ha így is el akarod olvasni, akkor következzen a bevezető féleség.

Cullenék ismét visszaköltöztek Forks-ba. De most már két új családtaggal kibövülve. A város mellett élő indián törzs nem nézte jó szemmel, hogy újra vámpírok legyenek a földjükön... De mikor a falka vezér Jacob Black és Renesmee Carlie Cullen bevésődőt megváltozott a vérfarkasok véleménye a vérszívók terén. Jasper Hale nem örült annyira, hogy mindennap mikor belép a házba büdös kutyáktól bűzlik az egész. Itt elérkeztünk egyik főszereplőnkhöz. Jasper Hale első napja a forksi gimiben. Egy különös lánnyal találkozik itt aki egyszerre elrabolja a szívét. Innentől kezdve Jasper csak neki él és azon van, hogy még közelebb jusson a lányhoz, aki történetesen Mary Alice Brandon, Richard Brandon első lánya, aki akarata ellenére apjával él, aki még az első születésnapját is elfelejtette. Alice is nem épp átlagos érzelmeket táplál a szőke vámpír srác iránt. Szerelmük egy délutáni véletlen találkozáskor alakult csak ki igazán. Itt tudta meg Alice, hogy ki csoda, mi csoda is valójában Jasper. Csak úgy, mint egykor Bella, Alice sem ijedt meg és menekült el sikítva. Jasper elárulva különös képességét a lány rájött miért érezte magát mindig olyan furcsán mikor az órákon egymás mellett ültek. De a fiú azt is a lány tudtára adta, hogy neház használni a képességét rajta mivel mindig máshogy viszonyul... nem úgy ahogy kéne. Ezt a kis apró tényezőt elnézve az életük 180 fokos fordulatot vett mind kettőjüknek és a Cullen család tagjainak is.

Ha érdekel egy nem minden napi pár története, amiben van szerelem, hazugság, bonyodalom, fájdalom, szakítás, kínzás... akkor ez a történet neked való :D
Kérek kritikát, hogy érdemes-e felraknom ide is vagy inkább hagyjam a fenébe, mert senkit sem érdekel... xD

8 megjegyzés:

Drusilla írta...

Szia Bubi!
Nagyon tetszett a Prológus alig várom a folytit:)És nagyon tetszik a blog is. Csak így tovább.:)
Puszi

bubi írta...

Igaz megkésve, de köszi a vélemény Drusilla :) Rád mindig lehet számítani
puszi

Truska írta...

Fáziskéséssel, de olvasom a fejezeteket. Nekem tetszik az alapsztori. Merész, hogy Bella és Nessie már ott van. Ez olyan szokatlan:) De jó:) Kíváncsi leszek mit hozol ki belőle.
Puszi,
Truska

bubi írta...

Ilyen vagyok :)
Sose a megszokotatt az elfogadotatt írom, alkotóm semmiben :D
Remélem tetszeni fog:)
Puszi

Mystic Angel írta...

nekem személy szerint nagyon tetszik az alapötlet! nem baj, hha kiraklak a kedvenc blogjaim közé??

bubi írta...

szia Maystic Angel.
nem persze, hogy nem baj inkább örülök és jó olvasást és remélem tetszik majd a törim :)

kireni írta...

Felizgatott ez a Prológus!Várom a fejit, de remélem nem lesz tiszta Edward-Bella!

bubi írta...

szia kireni!
remélem ha tovább olvastad nem érezted úgy, hogy tiszta Edward-Bella próbáltam törekedni rá de nem tudom mennyire sikerütl.